Vedete din Romania

#actorie #tv #andreea raicu

Andreea Raicu, vedeta unui serial TV

Andreea Raicu a refuzat toate ofertele pentru super productii TV, hotarata sa infrunte o noua provocare. Vedeta ia lectii de actorie si se pregateste pentru a juca rolul principal intr-un nou serial TV .

Raicu a refuzat toate cele sase formate de emisiune propuse de Prima TV, in asteptarea unei oferte noi. Un nou serial difuzat in prime-time o va avea in rolul principal pe bruneta, care este emotionata, dar entuziasmata de noua ipostaza.

"Este o noutate absoluta pentru mine sa joc intr-un serial de televiziune si acest lucru ma provoaca. Am emotii, dar ma simt extraordinar de bine sa vad ca, pe zi ce trece, lucrurile se contureaza din ce in ce mai bine si imi place. Inca nu vreau sa dezvalui nimic din secretele acestei productii, care sunt absolut sigura ca va incita telespectatorii. Acest serial va fi, cu siguranta, o surpriza pentru toata lumea", a declarat Andreea pentru Cancan.

Nici un detaliu despre serial nu a fost dezvaluit pana acum, dar pregatirile sunt in toi. Andreea ia in serios proiectul si a apelat la serviciile unui profesor de actorie, care o pregateste de aproape doua luni si va continua sa fie alaturi de ea si dupa inceperea filmarilor.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului