Vedete din Romania

#copenhaga #calatorie #andreea raicu

Andreea Raicu viziteaza pentru prima oara Copenhaga

Andreea Raicu are o agenda extrem de incarcata in ultima perioada.

Vedeta de la Prima TV a fost plecata pentru o sedinta foto in Israel, apoi a mers la Berlin, cu ocazia Saptamanii Modei, iar acum a plecat tocmai la Copenhaga.

"Sunt la Copenhagen Fashion Week. Este prima oara cand sunt in Danemarca si de abia astept sa vad cum este pentru ca am auzit numai lucruri frumoase despre oras", a scris Andreea Raicu pe blogul sau personal.

Intr-un interviu recent acordat de curand Agentiei de Presa Mondena, Andreea Raicu povestea ca nu acorda mult timp ingrijirii fizice, vedeta preferand sa se concentreze asupra intretinerii spirituale:

"O sa razi, dar nu dedic prea mult timp intretinerii fizice. La acest capitol sportul este cel mai important si ocupa un loc privilegiat in agenda mea. M-am obisnuit cu acest stil de viata, care imi da energie si ma face sa ma simt bine, atat fizic, cat si psihic, iar acum mersul la sala pe care incerc sa-l fac zilnic, si de cele mai multe ori chiar imi reuseste, este un ritual la care tin mult si nu as vrea sa imi imaginez existenta fara el.", spune Andreea.

"In societatea noastra mai totul se rezuma la bani si la realizarea profesionala, dar in viata nu este vorba numai despre asta. Asa cum corpului ii dai de mancare, trebuie sa iti hranesti si sufletul, iar atunci cand nu o faci se nasc nefericirile, frustrarile, depresiile si dramele care nu te lasa sa iti continui viata asa cum ai vrea. Incerc sa imi fac o viata cat mai frumoasa si echilibrata prin cartile pe care le citesc, activitatile pe care le am, muzica pe care o ascult, discutiile cu prietenii", a adaugat aceasta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului