Vedete din Romania

Andreea Spataru, sarbatorita in direct


Andreea Spataru a implinit duminica 23 de ani si a fost sarbatorita in direct la National TV. Fosta “Miss Playboy” a fost luata prin surprindere si a intrat in panica, cand a vazut ca desfasuratorul care i-a fost inmanat de producatori nu coincide cu ceea ce se intampla in platou. Eu stiam ca o sa cante o formatie de muzica populara si ca unul dintre invitati va fi un medic. Chiar m-am gandit ca avem o emisiune „slabuta”, cand in platou au intrat Catalin Josan , Conect-R si Fuego, artistii pe care ii admir eu cel mai mult., a spus emotionata Andreea. Chiar daca a fost libera de ziua ei, 9 martie fiind duminica, Andreea Spataru nu a scapat de pupaturi si de felicitari , intreg matinalul de ieri fiindu-i dedicat.

Nu a lipsit sampania

Nu a lipsit tortul cu artificii si sampania, Andreea ciocnind si gustand din bautura, chiar daca era in timpul programului. Ce-i drept, ea nu va fi amendata de sefi, aniversarea ei fiind o scuza solida pentru abatere. Frumoasa blonda, care de curand a apelat la o operatie de marire de bust, a primit la aniversarea celor 23 de ani parfumuri, creme si tot felul de brizbrizuri, de la prietenii sai cei mai apropiati, iar primul weekend liber il va petrece alaturi de iubitul sau la Viena. Pana la varsta asta am avut parte de tot ce mi-am dorit. Sunt implinita, sunt fericita, a declarat Andreea, chiar daca la inceput se plangea ca nu-i plac aniversarile. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului