Vedete din Romania

Andreea Spataru, soferita cu ghinion

La doar o zi dupa ce si-a scos masina din service, Andreea Spataru , coprezentatoarea matinalului “Neata natiune”, difuzat de National TV,  si-a gasit automobilul vandalizat in parcare, relateaza Ziarul.

”Luni mi-am scos masina din service, si a doua zi dimineata am gasit-o zgariata de jur-imprejur, plus parbrizul. Deja cred ca e rautate, nu mai poate sa fie o simpla intamplare. De aceasta data o sa circul asa, cu masina zgariata. M-am saturat sa-mi duc automobilul la service”, a povestit soferita , care a devenit imuna la rautatile celor din jur.

Chiar daca in weekend s-a trecut la ora de vara , fostul iepuras Playboy a marturisit ca incepand de astazi, 2 aprilie, matinalul Nationalului isi schimba ora de difuzare. “Emisiunea o sa se desfasoare in intervalul 10:00-12:00, de luni pana vineri. Am decalat cu o ora emisiunea pentru ca am primit nenumarate solicitari care ne cereau acest lucru.

Diferenta, nu ne avantajeaza in niciun fel, nici pe mine, nici pe Tudor, pentru ca la ora aceea traficul este infernal si petrecem mai mult timp pe drumul spre serviciu”, sustine frumoasa blonda.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului