Vedete din Romania

#andreea tonciu #nicolae mitea # iubit andreea tonciu

Andreea Tonciu declara: "M-am indragostit de altcineva, nu de Nicolae Mitea"

Andreea Tonciu declara ca, dupa patru ani de relatie cu fotbalistul Nicolae Mitea, a decis sa se desparta de acesta, pentru ca nu au putut trece peste neintelegerile dintre ei.

Mai mult decat atat, bruneta sustine ca in viata sa a aparut deja altcineva, care a facut-o sa-l uite pe fotbalist: "M-am indragostit de altcineva, nu de Nicolae Mitea".

Andreea Tonciu este incantata de noul ei iubit, deoarece are toate acele calitati care ii lipseau lui Mitea si nici nu este o persoana dependenta de familie, asa cum era jucatorul de fotbal.

"Este genul meu, are gandirea mea. Sunt foarte fericita. Nu este fotbalist. Este un baiat care nu depinde de familie. M-a cucerit cu frumusetea lui, este brunet", a declarat Andreea.

Desi nu a dezvaluit prea multe lucruri despre noul partener, vedeta marturiseste ca este foarte fericita alaturi de el. In ceea ce priveste relatia cu Nicolae Mitea, modelul nu se mai gandeste la impacare, pentru ca nu poate trece peste cuvintele grele pe care si le-au aruncat reciproc.

Sursa foto: ziaremondene.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului