Vedete din Romania

#monica columbeanu #dansez pentru tine #tv

Andrei a iertat-o pe Moni pentru insulta

Monica Columbeanu si Andrei Vlad , partenerul ei de la „Dansez pentru tine”, si-au dat mana si s-au impacat.

Cei doi au ajuns la concluzia ca mai bine isi canalizeaza toata energia pentru a-i invinge la duelul de vineri seara pe Jean de la Craiova si Sandra Neacsu. Astfel, perechea formata din Monica Columbeanu si Andrei Vlad au pus capat pentru moment conflictului iscat saptamana trecuta.

De la ce a pornit toata galceava?

Acum o saptamana, intr-un moment de maxima tensiune si oboseala, Monica Columbeanu l-a facut " retardat " pe partenerul ei de dans, Andrei. "Dintre noi doi, tu esti ala retardat", au fost cuvintele vedetei, ce au declansat o adevarata isterie in culisele emisiunii "Dansez pentru tine".

Andrei a fost foarte afectat de remarca lui Moni si si-a adunat cu greu puterile pentru a continua in "ringul viselor". Acest lucru a fost usor de observat in prestatia mediocra de pe ring, ce i-a dus la duel. Moni si Andrei vor lupta impotriva uneia dintre cele mai bune perechi din concurs: Jean si Sandra. Acesta a si fost motivul pentru care s-au hotarat sa lase copilariile la o parte si sa se apuce serios de munca.

"Si-au dat seama ca nu au cum sa treaca peste duel daca nu vor lucra ca o echipa. S-au impacat, insa nimeni nu a auzit-o pe Monica cerandu-si scuze ca a rostit cuvintele alea urate. Poate a facut-o in particular, insa in fata echipei s-a comportat de parca nimic nu s-ar fi intamplat", a explicat o sursa din interiorul emisiunii pentru Libertatea.

In prezent, cei doi depun foarte mult efort pentru a pune la punct noile coregrafii. Par foarte motivati si siguri ca vor invinge, vineri, la duel.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare