Vedete din Romania

#oana frigescu #andrei badiu #divort

Andrei Badiu: "Vreau doar sa-mi vad copilul, Oana nu este proprietara fetitei mele!"

Andrei Badiu , sotul Oanei Frigescu, se plange ca stirista de la Antena 1 nu i-a permis sa-si vada fetita dupa despartire.

Omul de afaceri nu si-a mai vazut fetita in varsta de opt luni de la despartirea de Oana Frigescu . In cererea de divort, stirista si-a acuzat sotul de sadism si "brutalitati".

"Decizia mea survine in urma repetatelor brutalitati comise asupra mea, unele insotite de un sadism greu de imaginat, pe care nu le-am impartasit nici macar parintilor, in speranta ca sotul meu se va schimba", si-a motivat Oana Frigescu cererea de divort in fata magistrarilor.

Andrei Badiu, care sustine ca acuzatiile sotiei sale sunt nefondate, trebuie acum sa astepte prima infatisare a procesului de divort pentru ca magistratii sa reglementeze situatia fetitei.

"Eu vreau doar sa-mi vad copilul, Oana nu este proprietara fetitei mele! Si unui puscarias sau unui condamnat la moarte nu-i poti lua dreptul sa fie tata”, a declarat Andrei Badiu, citat de Ziarulnational.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului