Vedete din Romania

#mama Andrei Gheorghe #vedete intern #showbiz #andrei gheorghe

Andrei Gheorghe, mesaj cutremurator despre mama sa: “Vrea sa moara. Cum sa o ajut?”

Momente gele pentru Andrei Gheorghe. Mama acestuia a fost internata intr-un spital din Constanta, pentru un control de rutina, insa starea i s-a agravat din cauza unei infectii pe care a capatat-o in spital.


"Mama mea e in spital, in Constanta. E batrana, bolnava si plange. S-a internat pentru un control de rutina. I s-a instalat o branula care a provocat o infectie violenta. Mana i s-a umflat ca un butuc, o doare, i s-a comunicat ca va trebui operata, nu doarme, sufera si vrea sa moara. Nu mai vede bine si imi spune ca operatia costa 6.000. Nu are banii astia, a muncit o viata, dar nu ii are. Casa a pierdut-o, prietenii i-au murit, copilul e in alt oras, e singura si speriata. Ce sa fac? Cum sa o ajut?? Cum sa asist indiferent la atata nedreptate? Cum sa ma duc maine sa platesc taxele? Sa-i trimit bani? Asta si fac, lunar, de cand a iesit la pensie. Cu ce a gresit? A crescut copii, a ajutat adulti, a respectat legea, nu a furat, a trait iubirea, iar acum se sfarseste umilita, o epava, un nimic. Un rest de carne macinat de dintii societatii din care a facut parte, dar pentru care astazi nu mai are decat balast. Dulce, senina, batranete”, a scris Andrei Gheorghe, pe contul lui personal de Facebook. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului