Vedete din Romania

#relatie #irina noaptes #andrei hrebenciuc

Andrei Hrebenciuc are o noua iubita milionara

andrei hrebenciuc si-a scos noua iubita in lume. Dupa incheierea relatiei cu Elena Basescu, Hrebe jr. a inceput o relatie care a fost insa ferita de ochii lumii, timp de cateva luni. Acum insa a devenit si oficiala, dupa ce Andrei si Irina s-au afisat in cluburile de fite din Capitala.

La sfarsitul saptamanii trecute Andrei Hrebenciuc si Irina Noaptes s-au aflat impreuna la o petrecere din clubul Gaia Boutique Club din Bucuresti. Potrivit Agentiei de presa mondena, Irina este fiica lui Alexandru Noaptes, fostul director general al CFR Calatori si

Andrei Hrebenciuc nu mai viseaza la o reimpacare cu Elena Basescu. Are acum o noua iubita! Cea care i-a pus inima pe jar fiului lui Viorel Hrebenciuc este Irina Noaptes, este cunoscuta in cercurile mondene din Capitala in special datorita achizitiilor imobiliare pe care le detine, primite cadou de la tatal ei, Alexandru Noaptes, fostul director general al CFR Calatori.

Potrivit zvonurilor care au inceput sa circule in zona mondena, Irina este studenta in anul I la o facultate din Paris si se pare ca ar fi proprietara unui apartament de lux in centrul Parisului care ar valora aproape un milion de euro. Acestuia li se alatura proprietati in Bucuresti: un apartament de lux in sectorul 2 si doua vile in cartierul Primaverii si zona Pipera. Tot in categoria achizitii de lux se inscrie si un BMW seria X 5 pe care Irina il conduce.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare