Vedete din Romania

#proces Andrei Zaharescu #vedete intern #andreea berecleanu #pensie alimentara #showbiz #divort Andrei Zaharescu

Andrei Zaharescu, dat in judecata de fiica lui!

Andrei Zaharescu nu mai are o clipa de liniste. Dupa scandalul cu Andreea Berecleanu, fosta sotie, care il acuza ca nu i-a platit pensia alimentara, fostul prezentator TV, in prezent consul al Romaniei la Cape Town, a fost dat in judecata si de propria-i fiica. Motivul e tot pensia alimentara neachitata.

Andrei Zaharescu locuieste de un an si jumatate in capitala Africii de Sud, acolo unde reprezinta Romania la nivel inalt.

Sursa foto: libertatea.ro

Si-a refacut viata dupa divortul de Andreea Berecleanu, cea cu care a fost casatorit vreme de 15 ani si cu care are doi copii. Intre timp, a devenit din nou tata, in urma relatiei pe care o are cu avocata Cosmina Ionescu.

CITESTE SI:
Miting impotriva Mihaelei Radulescu
Iepurasul de Paste, dragalas sau infricosator? Depinde pentru cine!
Andreea Esca a mai facut o gafa in direct! Razi cu lacrimi


Dar, in ciuda vietii care ar putea parea de invidiat, fostul jurnalist nu are pace. Este chemat in instanta de Andreea Berecleanu, care il reclama ca luni bune nu a contribuit la cheltuielile de crestere a celor doi copii pe care ii au impreuna. Mai nou, si Catinca Mereuta-Zaharescu, fiica in varsta de 21 de ani, din prima casnicie a diplomatului, l-a actionat in judecata pentru neplata pensiei alimentare.

Sursa foto: cancan.ro

Daca instanta va decide, Andrei Zaharescu ar trebui sa ii achite retroactiv pensia alimentara pentru ultimii trei ani, de la majorat si pana acum, dar si pana la finalizarea studiilor.

„Eu aveam trei ani cand Andrei Zaharescu si mama mea (Oana Zaharescu Mereuta) s-au despartit, dupa 12 ani de relatie. Sa ne intelegem. El nu mi-a platit niciodata pensie alimentara. O data la cateva luni, mai dadea cate o suma, dar nu constant”, a povestit Catinca, pentru cancan.ro. Tanara spune ca mama ei a decis sa nu ia atitudine, pentru ca isi imagina ca eforturile sale ar fi inutile. O face insa Catinca.

 Sursa foto: cancan.ro

“La 18 ani puteam sa fac demersul asta, sa il dau eu in judecata, dar nu am facut-o, pentru ca ajunsesem la concluzia mamei mele, ca ar fi degeaba. O fac acum, la 21 de ani, dupa ce Andrei Zaharescu a facut declaratii revoltatoare, in presa, referitor la fratii mei si situatia lor. Adica mie mi-a pus capac cand am citit in presa ca el ar muri de foame, daca le-ar plati lor pensia alimentara. A fost putin prea mult pentru mine, atunci mi-a atins limita si am simtit nevoia sa intervin. El are aptitudini de orator, ii manipuleaza pe cei din jur, este revoltator ceea ce face. Am simtit ca imi insulta demnitatea. Si nu fac acest demers pentru bani, am hotarat ca pensia alimentara retoractiva este, practic, cuantificarea datoriei morale pe care o are fata de mine. Andrei Zaharescu spune niste aberatii, dar in opinia mea este un simplu absolvent de Actorie, unul dintre multi altii. Si stiu ca a fost crezut, pana acum, dar de aceea m-am hotarat sa fac lumina”, a spus Catinca, pentru cancan.ro.

Sursa foto: internship.gov.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare