Vedete din Romania

#promovare #cariera #andrei zaharescu #Andrei Zaharescu promovare

Andrei Zaharescu: ghinion in dragoste, succes in cariera

Chiar daca in viata personala nu trece prin cele mai bune momente, purtatorul de cuvant al Guvernului Andrei Zaharescu are parte de promovari si bucurii in viata profesionala.

Fostul prezentator de la Antena 1 a devenit de curand membru in Consiliul de Administratie al E.On Gaz Distributie SA, companie la care detine actiuni prin intermediul Ministerului Economiei si statul roman.

Andrei Zaharescu nu are nicio pregatire in acest domeniu, dar nici experienta necesara unei astefel de pozitii. Acesta are studii in actorie, a fost sufleur si prezentator TV, potrivit "Libertatea".

Se pare insa ca aceasta propunere a venit chiar din partea Ministerului Economiei, condus de Varujan Vosganian, care a declarat insa ca nu are nicio legatura cu aceasta promovare, pasand vina catre ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita.

In urma cu cateva zile, in presa au aparut zvonuri ca Andrei Zaharescu si sotia sa, Andreea Berecleanu, au hotarat sa divorteze, dupa 15 ani de casnicie. Motivul care ar fi dus la aceasta ruptura ar fi fost infidelitate stiristei de la Antena 1, care ar avea o relatie cu medic estetician mult mai in varsta decat ea.

Sursa foto: infobraila.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului