Vedete din Romania

Anei Maria Prodan confirma sarcina

Insarcinata in zece saptamani, Anei Maria Prodan a fost anuntata ca ar putea avea gemeni, dupa ce a efectuat un consult medical de specialitate, la o clinica din Germania, povesteste ziarul. “Iubitul meu a fost cu mine la ecografie . Sarcina este destul de mare. Doctorul mi-a zis ca e ca si cand as avea gemeni”, a marturisit aceasta. Fericire maxima in familia Anei Maria Prodan. Vedeta de la Romantica si-a facut o serie de analize in Germania, la inceputul acestei saptamani, si a aflat ca sarcina sa evolueaza perfect.

Pot fi gemeni

“Sarcina are acum 15 centimetri. L-am vazut luni la Berlin pe un monitor cat peretele. E bebelus mare, cred ca o sa am o burta uriasa. E dracos si se misca non stop. Doctorul zicea ca poate am doi, iar Laur a murit cand l-a vazut”, marturiseste aceasta. Desi se afla la cea de-a treia sarcina a sa, vedeta a recunoscut ca are deja simptomele specifice femeilor insarcinate. “Nu suport fumul de tigara si in ultimul timp am facut o pasiune pentru salata de boeuf , mancare de cartofi si bineinteles acrituri, salata de varza acra si muraturi . Bebelusul e cam neastamparat, ma cam loveste. Imi doresc sa fie baiat, dar nu mi-ar displace nici daca as avea gemeni”, spune aceasta. In maxim doua saptamani, fiica interpretei de muzica populara va afla mai multe detalii despre sarcina sa, si tot atunci se va gandi la numele copilului si nasii de botez.

Respecta contractul

Vedeta de la Romantica va continua sa prezinte emisiunea sa, “Pe contre”, pana la finalul contractului. “Voi prezenta si in ultima luna. Apoi ma voi retrage pentru o perioada de un an. Copilul meu e cel mai important, vreau sa stau cu el si sa am eu grija de el”, a declarat Ana Maria.

Nunta odata cu botezul

Ana Maria a mai adaugat ca anul acesta va face si nunta cu iubitul sau, fotbalistul Laurentiu Reghecampf . “Botezul o sa-l facem in aceeasi zi cu nunta. Sa termine Laur campionatul si o sa incep sa ma pregatesc. Ne-am gandit si la locatie, dar nu ne-am decis inca unde vom organiza petrecerea”, declara viitoarea mireasa. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare