Vedete din Romania

#divort #angela gheorghiu #violenta #roberto alagna #Angela Gheorghiu batuta

Angela Gheorghiu, batuta ani la rand de fostul sot

Dupa ce Alexandra Stan a avut curajul sa marturiseasca ca a fost batuta cu cruzime de managerul sau, Marcel Prodan, care ii era si iubit, noi vedete fac dezvaluiri in acest sens. Recent, celebra soprana Angela Gheorghiu a dezvaluit, pentru publicatia "The Independent", ca unul dintre motivele pentru care a hotarat sa se desparta de sotul sau a fost temperamentul violent al acestuia.

Soprana a marturisit ca a fost batuta de nenumarate ori de fostul sau sot, tenorul italian Roberto Alagna, si ca acesta era foarte violent chiar si cand erau cu familia ei.

"Sunt lucruri pe care le accepti in viata de la barbatul tau, dar nu am vrut sa continui sa traiesc cu ideea ca barbatul de langa mine este violent. Un asemenea om nu se va schimba niciodata. Era violent si in fata familiei mele, si in fata familiei lui.

Eu am trecut prin lucrurile acestea. Este pagina cea mai neagra din povestea vietii mele. Ani de zile am refuzat sa cred, am spus ca va fi bine...

Intr-o zi, mi-am spus ca nu mai pot canta. Eram atat de obosita din cauza plansului si a tipetelor, eram complet kaput. Pentru mine, solutia a fost sa nu mai cantam impreuna", a declarat Angela Gheorghiu.

Sursa foto: jurnalspiritual.eu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului