Vedete din Romania

#angela gheorghiu #opera #sua

Angela Gheorghiu refuza sa mai cante alaturi de sotul ei

Angela Gheorgiu a starnit valuri de nemultumire in SUA dupa ce a renuntat brusc la o serie de recitaluri la Opera Metropolitana din New York fara sa ofere nici o explicatie. Din distributia operei face parte si sotul ei, de care s-a despartit in aprilie.

Purtatorul de cuvant al artistei a anuntat ca soprana nu va participa la cele sase recitaluri promise alaturi de sot. Scuza invocata pentru decizia brusca a constat doar in "motive personale". 

Diva urma sa sustina sase reprezentatii odata cu debutul operei " New Year's Eve " cu Sir Richard Eyre si cu sotul sau, tenorul francez Roberto Alagna , conform Libertatea.

Alagna si Gheorghiu s-au despartit in primavara, dar tenorul a explicat atunci ca relatia lor profesionala nu va fi afectata de dificultatile personale.

Artista nu este la prima abatere in SUA. In 2007, ea a fost concediata de la opera din Chicago pentru ca lipsea de la repetitii. Ea a fost criticata si pentru pretentiile de diva, pe care le-a pus pe seama perfectionismului.

"Pretentiile exagerate constau in toate detaliile care fac o serata de opera sau un concert de referinta de neuitat. Responsabilitatea mea pentru un spectacol este evidenta. Imi doresc ca regia, scenografia, costumele, partenerii, dirijorul sa fie in cea mai buna sintonie cu partitura", a explicat Angela.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului