Vedete din Romania

#Angela Similea doliu #Angela Similea deces frate #angela similea

Angela Similea, in doliu! A murit fratele ei

Doamna muzicii romanesti, Angela Similea, trece prin momente cumplite. Ca de obicei, indragita cantareata mentine discretia.

Recent, Angela Similea a avut parte de o experienta ingrozitoare: unul dintre cei doi frati ai sai a trecut in nefiinta. Discreta din fire, Angela Similea a refuzat sa faca comentarii pe aceasta tema, prea multe lucruri nefiind cunoscute despre motivul pentru care fratele ei mai mic a decedat.

Cu toate acestea, in aceasta perioada, dupa cum au dezvaluit cunocuti ai artistei, citati de spynews.ro, ea refuza orice aparitie publica, preferand sa isi planga pierderea suferita departe de ochii lumii.

Angela Similiea avea doi frati mai mici cu firi complet diferite de a ei. ”Parintii mei vin din zone foarte diferite, tata de pe langa Bucuresti, iar mama e din Dobrogea. In timpul razboiului, tata a ajuns acolo, in satul ei. Facea parte din corpul sanitar si a fost incartiruit langa casa bunicii. Mama era uluitor de frumoasa, veneau baieti de la sute de kilometri la baluri, ca sa o vada… Dar tata a reusit sa o convinga pe bunica sa i-o dea de nevasta. Dupa ce si-a terminat stagiul militar, tata s-a intors la Palatul regal, unde lucra, si bineinteles ca au angajat-o imediat si pe ea, vazand-o atat de frumoasa si de harnica, o taranca sanatoasa. Se ocupa de apartamentul reginei-mama. Mama mea m-a purtat prin acele locuri, iar influenta se simte. Pentru ca fratii mei, care sunt nascuti mai tarziu, cand mama nu mai lucra acolo, sunt diferiti”, dezvaluia artista, conform spynews.ro.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului