Vedete din Romania

Angelina Jolie, 15 milioane de dolari

Actrita americana Angelina Jolie a batut recordul in materie de profit. Vedeta va incasa nu mai putin de 15 milioane de dolari de la revista care va publica primele fotografii ale gemenilor, povesteste Compact.

Pentru ca revistele mondene din SUA se inghesuie pentru exclusivitati, aruncand cu bani in stanga si-n dreapta, celebritatile au ajuns la sume exorbitante atunci cand vine vorba de o fotografie cu bebelusii lor, relateaza Click.

Angelina Jolie, insarcinata in sapte luni cu gemeni, este in tratative cu doua celebre publicatii americane pentru publicarea primelor fotografii ale copiilor. In competitia pentru exclusivitate s-au inscris revistele "People" si "OK", informeaza presa britanica.

Suma record

Pentru obtinerea materialelor, cele doua publicatii sunt dispuse sa plateasca o suma exorbitanta: 15 milioane de dolari. Recordul absolut, stabilit abia in luna martie de gemenii cuplului Jennifer Lopez, Mark Anthony , la sase milioane de dolari, a fost doborat intr-o clipita, de anuntul facut de Angelina Jolie si Brad Pitt.

Angelina si Brad au pus onorariul urias pe seama faptului ca vor folosi o parte din bani in scopuri caritabile .

S-au mutat in Franta

In asteptarea celor doua fetite, Brad Pitt si Angelina Jolie s-au mutat in Castelul Miraval, din sudul Frantei. Se zvoneste ca Angelina s-a hotarat deja cum se vor numi cele doua noi membre ale familiei: Isla Marcheline si Amelie Jane Jolie-Pitt.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare