Vedete din Romania

#data nuntii #angelina jolie #brad pitt #angelina si brad

Angelina Jolie si Brad Pitt au stabilit data nuntii

Noah Levy, prezentatoarea unei emisiuni TV a postului VH1, a anuntat in cadrul show-ului pe care il modera ca a aflat data nuntii celebrului cuplu de la Hollywood Angelina Jolie si Brad Pitt, potrivit femalefirst.co.uk.

Realizatoarea TV a anuntat ca Brad Pitt si Angelina Jolie au stabilit sa se casatoreasca in aceasta vara si ca un alt indiciu care ar mai putea confirma acest lucru este legalizarea mariajelor gay in California.

Angelina Jolie si Brad Pitt au declarat, in urma cu mai multi ani, ca se vor casatori doar in momentul in care orice persoana se va putea casatori indiferent de orientarea sa sexuala. Astfel, odata cu legalizarea mariajelor gay se va putea casatori in liniste si celebrul cuplu.

Se pare insa ca unul dintre factorii care i-au facut pe cei doi sa ia decizia de a se casatori a fost insistenta celor sase copii pe care Angelina si Brad ii au impreuna.

"Suntem supusi unei presiuni foarte mari din partea copiilor nostri. Nu stim cat de mult inseamna casatoria pentru ei si nici cat de mult inseamna pentru noi faptul ca ne-am logodit", a declarat Brad Pitt intr-un interviu.

Sursa foto: lideruldeopinie.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului