Vedete din Romania

#anna lesko #bodyguard #incident

Anna Lesko a cerut paza dubla

Anna Lesko a trecut cu greu peste incidentul petrecut cu cateva saptamani in urma si a solicitat si mai multi bodyguarzi . Astfel, pe parcursul celor sapte saptamani cat dureaza turneul antidrog pe care il va sustine in tara, cantareata va fi insotita de o echipa intreaga de oameni de paza.

Cu doua saptamani in urma, Anna Lesko a fost talharita si lovita cu un pumn in fata de catre un agresor , in plina strada. Chiar daca a facut tot posibilul sa dea uitarii acest episod cumplit din viata ei, cantareata a ramas serios marcata de acest jaf.

Astfel ca, vedeta i-a cerut imediat impresarului ei sa-i fie dublata paza in timpul concertelor. Mai exact, inainte sa semneze un contract serios ce prevedea un turneu antidrog cu 32 de concerte incluse in toata tara, Anna s-a interesat temeinic si de siguranta ei.

"Aveam si inainte cativa baieti care ne protejau, insa acum am dorit sa fie persoane experimentate. Nu este o toana, este ceva firesc. Nu stiu cate persoane pot trece usor peste un astfel de episod traumatizant. Conditiile mi-au fost acceptate din start, deoarece pe parcursul turneului antidrog, pe care il voi sustine alaturi de Annes si trupa Distincto, ma voi afla patru zile din sapte pe drumuri, departe de casa", a explicat Anna Lesko pentru Cancan.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului