Vedete din Romania

#anna lesko #elena hueanu #elan schwartzenberg

Anna Lesko ar dansa cu blonda lui Elan

Elena Hueanu , despre care s-a speculat ca i l-a furat Annei Lesko pe Elan Schwartzenberg, a intrat in vizorul cantaretei ca o potentiala colaboratoare. Blonda sustine insa ca nu vrea sa mai danseze.

Anna a aflat in urma unei emisiuni TV la care a participat si Elena ca aceasta are experienta de dansatoare si s-ar fi gandit sa o coopteze in trupa ei.

"Am auzit si eu ca ar vrea asta. Pana acum insa nu am primit niciun telefon de la ea in acest sens", a declarat Elena pentru Cancan.

Blonda lui Elan nu este insa incantata de idee, preferand sa-si petreaca mai mult timp cu iubitul decat la concerte in tara.

"Nu am nimic personal cu Anna Lesko, dar nu ma intereseaza asa ceva. M-am lasat de acest job. In plus, nici iubitul meu nu si-ar dori sa revin la dans, pentru ca vrea sa stam cat mai mult impreuna, mai ales ca acum locuim in acelasi apartament. Ce ar insemna pentru el sa plec tot timpul in concerte? Nici nu se pune problema", adaugat Elena.

 

Citeste si

Blonda lui Elan se leapada de Anna Lesko

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului