Vedete din Romania

#anna lesko #radu groza

Anna Lesko, despre impresarul Radu Groza: "Mi-a luat numele si vrea sa ma distruga"

Anna Lesko si-a dat in judecata impresarul, Radu Groza , pentru datorii neplatite. In timpul procesului, cantareata a aflat ca acesta i-a inregistrat numele la OSIM .

Lesko si Groza au incheiat relatia profesionala in primavara acestui an, datorita sumelor pe care impresarul le datoreaza artistei.

Potrivit Cancan, Radu Groza ii datoreaza Annei Lesko peste 30.000 de euro. Chiar daca avocatii acestuia au elaborat un sistem de plati esalonate, solista nu a primit inca niciun ban.

Anna a aflat acum trei zile ca impresarul ei a inregistrat la OSIM numele "Anna Lesko" pe firma lui, inca din vara lui 2009.

"Problemele au aparut de la bani, motiv pentru care am si inaintat, prin avocata mea, un proces care se afla pe rol. in urma cu doua zile insa, acesta m-a instiintat ca el mi-a inregistrat numele la OSIM. Asta a fost prea de tot. Ma simt dezradacinata, ranita si furata si nu inteleg cum a putut acest om sa-si insuseasca ce nu ii apartine si inseamna aproape totul pentru mine. Mi-a luat numele si vrea sa ma distruga.

Sunt profund dezamagita si tin sa il anunt ca eu nu numai ca imi voi recupera ce este al meu, dar voi continua sa cant pentru ca mie chiar imi place ce fac. Am avut incredere in acest om, l-am admirat si stimat pentru ceea ce credeam ca face pentru mine. il consideram, mai presus de toate, un bun prieten. M-a dezamagit profund", a declarat Anna Lesko pentru Cancan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului