Vedete din Romania

#anna lesko #pictura #dragoste

Anna Lesko: "Femeile nu trebuie sa fie cicalitoare"

Anna Lesko asteapta inca dragostea. Face fata cu brio provocarilor din cariera muzicala si pregateste o expozitie cu tablouri pictate de ea, dar inca nu si-a gasit sufletul pereche.

Artista crede ca o femeie poate inflori cel mai bine langa un barbat puternic.

"E important pentru tine, ca femeie, sa te respecti. Am un soi de conduita in viata fata de ceea ce fac, vizavi de cariera mea, de educatia mea. E important atunci cand ajunge la masa de seara sa vina macar cu un leu mai mult decat tine. Nu mi-ar fi placut sa fiu o educatoare : "uite, asta e bine, fa asa sau invers". Vreau sa cred ca el este mult mai puternic decat mine si ca poate sa realizeze mult mai multe lucruri", a explicat Anna pentru Click!

In viziunea Annei, secretul fericirii in cuplu apartine femeii. Ea nu trebuie sa conteze numai pe frumusete sau tinerete atunci cand construieste o relatie. Cantareata mai subliniaza importanta diplomatiei femeii, care nu trebuie sa adreseze reprosuri grave partenerului de viata.

"Cand te deranjeaza ceva, pune cumva sub o alta forma, dar in niciun caz de repros. O sa inteleaga care-i situatia, o sa se simta prost si n-o sa mai faca. Nu te impune in felul acesta, pune-te in situatia lui si sigur nu ti-ar placea sa stea pe capul tau de dimineata pana seara. Femeile, odata cu o relatie bine impamantenita, ajung deseori in situatia sa-i critice, sa fie cicalitoare, sa fie insuportabile", crede Anna.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare