Vedete din Romania

#urare #dedicatie #codin #anna lesko

Anna Lesko i-a cantat iubitului de ziua lui

Sarbatoare in lumea mondena bucuresteana in week-end-ul trecut. Daca Romanita Iovan a aniversat implinirea a 45 de ani, acasa, cu prietenii, inca un aniversat al zilei, Codin Maticiuc a dat petrecere intr-un club, alaturi de prietenii apropiati.

Codin a implinit duminica 29 de ani, ocazie cu care a petrecut alaturi de invitatii sai, intr-un club cu circuit inchis. Potrivit Cancan, pe lista celor prezenti la petrecere s-au aflat iubita lui, Anna Lesko , Delia si Florin Moldoveanu , cunoscuti drept prieteni ai lui Codin, Loredana, dar si Elena Basescu si iubitul ei, Syda.

La petrecere au cantat cei de la Holograf, preferatii sarbatoritului, dar si o trupa de muzica de petrecere, condusa de mama Deliei Matache. Alaturi de ei au urcat pe scena si prietenii lui Codin, care i-au oferit dedicatii . Cea care a spart gheata si a dat tonul dedicatiilor a fost chiar iubita sarbatoritului. Cei prezenti su povestit ca Anna Lesko a urcat pe scena si a cantat o melodie live, special pentru iubitul ei.

Potrivit Cancan, Spre dimineata, cand cheful era in toi, parintii Deliei Matache au schimbat repertoriul, interpretand piese celebre din muzica lautareasca .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare