Vedete din Romania

#anna lesko #radu groza #oana zavoranu

Anna Lesko i-a deschis show-ul Oanei Zavoranu

Anna Lesko a fost prima invitata a Oanei Zavoranu in noua emisiune pe care o prezinta la OTV. Artista a aparut alaturi de managerul ei pentru a infirma zvonurile despre o ruptura in relatia lor profesionala.

Oana Zavoranu a inceput noul ei proiect cu un scurt cristale swarovski , dar si scaunul Oanei, importat special pentru ea.

Primi invitati ai sotiei lui Pepe au fost Anna Lesko si managerul ei, Radu Groza , care au asigurat telespectatorii ca relatia lor profesionala nu este in pericol. Basarabeanca a vorbit cu Oana si despre imaginea ei din presa, pe care incearca sa o ignore.

"Sunt o persoana mai retrasa, iar lumea nu stie ce fel de om sunt. Ce apare in presa sunt inventii sau ce cred unii sau altii. Sunt o persoana sensibila. Nu pot sa spun ca nu ma afecteaza ce apare despre mine, dar nu mai acord atentie. Nici la televizor nu ma uit", a marturisit Anna.

Dupa ce a aflat la lui Radu Groza ii plac femeile frumoase, Oana s-a oferit sa organizeze un "casting" pentru iubita perfecta, intr-o editie viitoare a emisiunii "Oana Zavoranu Show".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului