Vedete din Romania

#vedete intern #onorarii vedete #andreea marin #anna lesko #nicole cherry

Anna Lesko incaseaza 30.000 de euro in timp-record. Iata si alte vedete care incaseaza sume uriase

Cantareata Anna Lesko a uimit pe toata lumea in momentul in care a anuntat, in urma cu doua saptamani, ca este insarcinata in luna a saptea. Vedeta nu a lasat in toata aceasta perioada nimic de banuit, mai ales ca ea a sustinut concerte nonstop. Nici acum, artista nu se lasa mai prejos, iar pentru 32.500 de euro, ea va sustine in continuare inca 13 spectacole, chiar daca momentul nasterii este destul de aproape.

Cinci spectacole sunt programate luna aceasta, iar opt in luna februarie. Anna Lesko a marturisit ca are o sarcina fooarte usoara, care ii permite inca sa munceasca, de aceea a si acceptat sa sustina in continuare aceasta serie de concerte.

"Da, am concerte si in luna ianuarie, dar si in februarie. Din fericire, am o sarcina usoara, care pana acum m-a ajutat foarte mult sa imi desfasor activitatea. Nu am stabilit o data cand o sa ma opresc din concerte, o sa le sustin atat timp cat organismul imi permite", a declarat Anna Lesko, pentru ziarul "Click!".

Citeste si: Moartea lui Adrian Iovan: Reactiile vedetelor la tragica veste

Andreea Marin "se transforma in veverita" pentru 4.000 de euro

Andreea Marin a ramas de curand fara emisiunea pe care o modera la TVR 1, "Pretuieste viata", insa vedeta nu isi face prea multe griji in aceasta privinta. Ea a inceput un nou proiect cinematografic, dupa evolutia din pelicula "Ho Ho Ho 2: O loterie de familie". De aceasta data este vorba despre o animatie, in care "Zana" va fi vocea unei veverite, in pelicula pentru copii "The Nut Job: Goana dupa alune".
Chiar daca a stat o zi intreaga la inregistrari, efortul Andreei Marin a fost rasplatit pe masura de cei de la Media Pro. Potrivit unor surse apropiate vedetei, aceasta a incasat nu mai putin de 4.000 de euro pentru interpretarea acestui rol.


Citeste si: Victor Slav si-a retras cererea de divort

Nici micile vedete nu se lasa mai prejos cand vine vorba despre onorarii uriase

O alta vedeta in plina ascensiune este si cantareata Nicole Cherry, care, la doar 14 ani, a reusit sa aiba onorarii la fel de mari precum artistii consacrati. De curand, artista a incasat, intr-o singura seara, la un botez, 2.000 de euro. Spectacolul pe care l-a sustinut micuta a durat doar 45 de minute, asa ca nu este exclus ca onorariul sa creasca si mai mult in perioada urmatoare.



Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului