Vedete din Romania

#anna lesko #hot #jaf

Anna Lesko pune mana pe hot si face dreptate

Luni seara, Anna Lesko a fost martora unui accident rutier soldat cu ranirea unui politist. Coplesita de spiritul justitiar , vedeta a sarit imediat in ajutorul victimei si l-a prins si pe hotul care, profitand de situatia creata, a incercat sa-l buzunareasca pe cel ranit.

Anna Lesko a trait ieri, aproape de miezul noptii, o aventura pe care probabil nu o va uita toata viata. Artista facea jogging undeva prin Piata Victoriei, cand un agent de politie aflat pe motocicleta a fost ranit.. Socata , Anna a fugit inspre locul accidentului, s-a aplecat asupra victimei si a inceput sa strige dupa ajutor.

Nu dupa mult timp, in jurul ei s-au strans mai multi oameni, curiosi si ei sa vada ce s-a intamplat. Printre acestia se numara si un cersetor .

"Eram in stare de soc, pentru ca politistului ii sarea sange din gura si din nas. El si-a revenit la un moment dat si am stat de vorba cu el, i-am spus cine sunt si l-am intrebat cum il cheama. Am vazut ca s-a mirat si ca imi soptea ceva. A zis `mi-a umblat in buzunar, mi-a luat banii, unde-i pistolul?` si atunci am inteles ca cineva il buzunarea chiar in prezenta mea si a celorlalti martori. L-am zarit imediat pe cersetorul evlavios cum se indeparta de noi si am strigat la oameni sa-l prinda", a declarat Anna Lesko pentru Cancan.

Raufacatorul a fost imediat prins de oamenii stransi la fata locului si astfel politistul ranit si-a putut recupera cei 220 de lei furati.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare