Vedete din Romania

Anna Lesko sparge timpanele prietenilor cu muzica hip-hop

Basarabeanca Anna Lesko este o admiratoare infocata a baietilor de la B.U.G. Mafia , iar masina ei rasuna de ritmuri hip-hop.

Anna are perioade cand iubeste stilul pop-rock, altele cand nu ar da pe nimic refrenurile agresive ale „mafiotilor“. „Imi place foarte tare stilul celor de la B.U.G. Mafia si am perioade cand ascult in nestire muzica lor. Prietenii imi reproseaza cateodata ca dau volumul prea tare in masina si ca abia ne putem auzi, dar mie asa imi place sa conduc“, spune Anna.

Cantareata spera ca la un moment dat sa faca si un duet cu artistii sai favoriti si crede ca ar iesi o combinatie reusita. Intre timp, Lesko ia lectii de canto pentru ca muzica este un domeniu in care vrea sa exceleze, considerand ca sansa de a se afirma a fost cel Mai frumos cadou pe care l-a primit vreodata. Din arta sau ajutata de iubiti instariti, cum barfesc unii, incet, incet, Anna a ajuns o femeie independenta si ea crede ca tocmai in asta consta sarmul sau personal.

Cu toate astea, „Independenta imi creeaza uneori si disconfort“, crede Lesko, care este momentan iubita celebrului vanator de modele „Playboy“, Codin Maticiuc , zis si „Poponet“.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare