Vedete din Romania

Annes face naveta la Sighisoara

In loc sa-si piarda vremea in saloane de frumusete sau sa practice fitness si aerobic in spatii inchise, Annes prefera sa miscare in aer liber, la Sighisoara , povesteste Ziarul. De ceva vreme, solista a descoperit echitatia, un hobby pentru care scoate din buzunar, intr-o luna de zile, intre 500 si 700 de euro, pret in care intra atat cazarea, cat si orele de echitatie .

O saptamana pe luna

“De un an de zile am inceput sa merg la Sighisoara , special pentru a face echitatie. O data pe luna ne adunam mai multi prieteni si mergem acolo, pe Domeniul Danes. Imi place foarte mult acest sport. Ma umplu de energie cand merg la Sighisoara, mai ales ca sunt in preajma lansarii unui nou album”, spune Annes In fiecare luna, ea isi petrece o saptamana departe de agitatia cotidiana a capitalei, facand “naveta” la Sighisoara, alaturi de un grup de prieteni.

Revine in muzica

Cantareata intentioneaza sa revina in forta pe piata muzicala. A pregatit un nou album si urmeaza sa filmeze si un videoclip. Lucreaza cu Radu Groza , iar Gabi Huiban i-a compus mare parte din piesele care vor fi incluse pe noul sau material muzical. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului