Vedete din Romania

#tv #contract #mihai bendeac

Antena 1 plateste catre Prima 500.000 de euro pentru Bendeac

Mihai Bendeac a anuntat pe blogul personal ca paraseste Prima TV pentru Antena 1. Pentru rezilierea timpurie a contractului actorul ar avea de platit 500.000 de euro, bani pe care trustul Intact ii va achita pentru noua achizitie.

"Ma transfer la Antena 1. Nu la mogul, nu la PSD-PC. Ultimele negocieri (pentru ca au mai existat altele si in iarna) au durat o luna (...) Independenta editoriala si dreptul meu la libera exprimare sunt foarte clar stipulate contractual", a anuntat Mihai Bendeac pe blogul personal.

Decizia actorului de a parasi show-ul " Mondenii " a fost provocata de implicarea producatorilor in continutul show-ului. Bendeac a explicat ca, in mai multe randuri, i s-au impus idei cu care nu a fost de acord si nu mai vrea sa isi asume raspunderea pentru o emisiune cu care se identifica, dar care nu il mai reprezinta.

"Motivele nu sunt financiare! Doamna Camelia Voiculescu poate depune marturie ca, desi ne-am intalnit de vreo 7 ori si am negociat ore in sir, discutia despre bani a durat 1 minut jumate. Atat!", scrie Bendeac.

Actorul vrea sa faca show si din transferul lui la o alta televiziune. Daca trustul Intact va trebui sa plateasca 500.000 de euro pentru rezilierea contractului, conform unei surse din interiorul Prima TV citata de Gardianul, Bendeac se gandeste doar la partea artistica.

"M-am decis ca, pentru prima data in istoria televiziunilor din Romania, semnarea actelor sa se faca in direct. Veti afla atunci si despre ce perioada e vorba si ce implica proiectul. Deocamdata va pot spune ca e vorba de un show unde voi avea triplu rol: realizator, regizor si interpret", a explicat fostul "monden" pe blog.

Contract reziliat inainte de termen

Reprezentantii Prima TV au lansat un comunicat de presa in care isi anunta regretul in urma incalcarii prevederilor contractuale si ataca profesionalismul lui Mihai Bendeac.

"In urma anuntului facut public de Mihai Bendeac pe site-ul personal, ne exprimam dezamagirea cu privire la decizia sa de a parasi trupa "Mondenii" si postul Prima TV. Prin aceasta decizie, Mihai Bendeac a incalcat prevederile contractului incheiat cu SBS Broadcasting Media SRL. Subliniem ca SBS Broadcasting Media SRL a respectat in totalitate prevederile acestui contract si am asteptat de la el aceeasi conduita. Prin urmare, consideram neprofesionista atitudinea lui Mihai Bendeac fata de cei care, in ultimii trei ani, au crezut si investit in el, si l-au transformat dintr-un actor de teatru intr-un profesionist de televiziune".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului