Vedete din Romania

#antonia #sarcina Antonia #Antonia insarcinata

Antonia, insarcinata! Asteapta cel de-al patrulea bebelus!

La finalul saptamanii Antonia si Alex Velea au avut rolul de nasi. Cei doi au ales tinute extravagante, pentru care multi fani i-au complimentat.

 

Antonia a ales o rochie lejera, in buline careia i-a asortat o pereche de papuci. Fanii au remarcat imediat burtica proeminenta a vedetei si au felicitat-o imediat pentru sarcina.

Antonia si Alex Velea au fost nasi la inceputul saptamanii! Cei doi au ales niste tinute extravagante, iar Antonia a afisat o burtica mai proeminienta.

Fanii au intrebat-o rapid daca este insarcinata, iar altii s-au grabit sa o felicite pentru cel de-al patrulea bebelus. "iti pune burtica in evidenta aceasta rochita. De data aceasta poate va fi fetita. Sarcina usoara in continuare!", "Antonia este insarcinata iar?", "Sunteti fantastici de frumosi toti, suflete gingase!" sunt doar cateva dintre mesajele lasate de fani.

Antonia si Alex Velea nu au confirmat inca zvonurile, dar nici nu au negat o alta sarcina. Acestia au postat pe conturile de Instagram, la Stories, doua mesaje prin care lasa incertitudine.

Artista a urcat pe Instagram Stories un clip scurt cu Alex Velea in timp ce este in lenjeria intima in camera de hotel, iar pe imagini a scris in limba engleza mesajul: "My baby's father (n.r.: Tatal bebelusului meu)". La randul lui, cantaretul a postat pe Instagram Stories sau un video cu partenera lui de viata, care era tot in lenjerie intima, iar pe imagini a notat: "My baby's mother (n.r.: Mama bebelusului meu)".  

 

Surse foto: ele.ro, csid.ro, instagram.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare