Vedete din Romania

#antonia #moja by antonia #haine antonia #lansare moda

Antonia s-a lansat in lumea modei

Antonia, una dintre cele admirate vedete romanesti ale momentului, lanseaza impreuna cu Moja.ro, concept store online dedicat designerilor romani, o colectie de haine si accesorii perfecta pentru sezonul cald. Colectia MOJA by ANTONIA cuprinde 28 de produse, respectiv tricouri, rochii, hamuri de piele, colanti, costume de baie intregi, imprimate cu chipul vedetei si cu tatuaje de pe corpul ei. Tinutele propuse de aceasta colectie sunt versatile, usor de purtat la orice varsta si perfect adecvate stilului urban cu note de eleganta si indrazneala.

Este o colectie pe care le-o dedic fanilor mei si, de aceea, am conceput exact haine si accesorii pe care le-as purta eu. Tricourile largi, asimetrice, rochii in culori vesele care pot fi purtate atat ziua cat si seara impreuna cu accesorii atipice, precum hamurile. Ideea a plecat din dorinta de a avea o legatura si mai stransa cu toti cei cu care ma vad la concerte, care ma urmaresc pe Facebook si care mereu ma intreaba de unde imi cumpar tinutele. De acum, le vor putea gasi pe www.moja.ro in cadrul colectiei "Moja by Antonia", declara Antonia.

Materialele folosite pentru realizarea colectiei sunt naturale, jerse subtire din vascoza, iar colantii si costumele de baie sunt din lycra. Hamurile sunt confectionate din piele naturala si constituie un accesoriu inedit, care subliniaza talia si da unei rochii sau unui tricou o alure complet diferita. In plus, pot fi purtate exact asa cum isi doreste fiecare pentru a le asorta tinutei si starii de spirit.

MOJA.ro este un concept store care isi propune sa surprinda atitudinea si gustul unei generatii. Colaborarea cu Antonia a venit firesc, ea fiind una dintre cele mai iubite artiste din acest moment, iar rezultatul este o garderoba vesela, asimetrica, ce da tonul starii de spirit.”, Alis Gheorghita, initiatoarea MOJA.ro.

Fotografii cu tinute din colectia MOJA by Antonia

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului