Vedete din Romania

#antonia #maya #vincenzo castellano #custodie copil #vedete intern

Antonia si fostul sau sot, in razboi pentru custodia fiicei

La sfarsitul anului trecut, cantareata Antonia a marturisit ca unul dintre lucrurile care o fac sa sufere extrem de mult este absenta fiicei sale, Maya. Dupa divortul celor doi, micuta Maya a ramas la Vincenzo, fostul sot al Antoniei, si a crescut, pana la varsta de 3 ani, in Sicilia, alaturi de bunica sa.

Acum, cantareata nu mai vrea sa stea nicio clipa fara fetita sa si vrea sa obtina custodia micutei. In acest sens, Antonia ar fi facut chiar si demersurile legale, iar in curand va da din nou ochii cu fostul sau sot in fata judecatorilor, potrivit spynews.ro.

Potrivit unor surse apropiate vedetei, aceasta ar fi strans pana acum toti banii pe care i-a incasat din concerte, in jur de 300.000 de euro, pentru a arata in fata instantei ca are resursele materiale necesare pentru a-i oferi micutei tot ceea ce aceasta are nevoie.

Vincenzo nu vrea ca fiica sa fie in preajma "ciudatului" Velea

Fostul sot al Antoniei i-a declarat insa razboi acesteia in ceea ce priveste fetita, mai ales din momentul in care a aflat ca are o relatie cu cantaretul Alex Velea. Acesta le-ar fi spus prietenilor sai ca nu va accepta niciodata ca fiica sa fie crescuta in preajma lui Velea.
"Niciodata Maya nu va fi crescuta de ciudatul ala de Alex Velea”, a marturisit o sursa apropiata lui Vincenzo.

Citeste si:

Semne ca Adrian Cristea traieste o obsesie pentru Bianca

Antonia isi acuza sotul ca i-a sechestrat fetita

Se pare ca pe masa magistratilor de la Judecatoria Sectorului 2 se afla deja un dosar cu privire la custodia micutei Maya. In cadrul cererilor facute de Antonia catre judecatori, aceasta ar fi specificat faptul ca fostul sau sot practic a retinut-o pe micuta in Italia, inca din vara.

Vincenzo o acuza ca nu este o mama buna

Pe de alta parte, Vincenzo Castellano o acuza pe Antonia ca nu s-a ocupat niciodata asa cum trebuie de fiica sa si nici in acest moment nu ii acorda acesteia suficient timp. Antonia ar fi specificat si ea acest lucru in plangerea sa. "Ulterior, mi-a reprosat neimplicarea in cresterea fetitei", ar fi scris Antonia in cererea adresata magistratilor de la Judecatoria Sectorului 2 al Capitalei.

Citeste si:

Outfituri de iarna surprinzatoare purtate de vedete. Inspira-te si tu de le celebritati iarna aceasta

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare