Vedete din Romania

#vedete intern #divort Antonia #antonia #showbiz #alex velea

Antonia si Vincenzo NU mai divorteaza! S-au impacat!

Rasturnare de situatie. Cand toata lumea era convinsa ca astazi vor semna de comun acord actele de divort, Antonia si Vincenzo Castellano s-au impacat! Artista este cea care a depus o cerere prin care a anuntat ca renunta la proces.

"Antonia a renuntat la procesul de divort", a spus Catalin Dancu, avocatul familiei Castellano, la iesirea de la instanta de judecata. Antonia a confirmat cele spuse de aparatorul sotului sau, insa a fost destul de rezervata in declaratii. "Nu am ce sa zic, pentru ca am fost de acord cu el sa nu comentam. Vom vedea acum, urmeaza. Nu sunt suparata. De Paste mananc. Am asteptat sa se intample ce s-a intamplat azi. Voi pleca la Maya", a declarat Antonia, la iesirea de la Judecatoria Sectorului 2.





Sursa foto: facebook.com

Potrivit jurnalistilor presei mondene, exista doua ipoteze vizavi de motivele care au facut-o pe Antonia sa ia aceasta decizie. Fie s-a impacat cu sotul sau si au semnat o intelegere in privinta divortului si a custodiei Mayei, fie nu s-au impacat si retragerea divortului este o manevra a Antoniei pentru a impiedica mutarea procesului in Italia, scrie spynews.ro.

Asadar, deocamdata, cei doi raman casatoriti, insa mai exista o varianta: sa divorteze in fata notarului. Pana atunci, insa, visurile lui Alex Velea de a o lua cat mai rapid in casatorie pe Antonia se pare ca s-au spulberat. Cu atat mai mult cu cat aseara, unul dintre avocatii lui Vincenzo Castellano dadea asigurari presei ca divortul se va pronunta astazi. „Separarea se va face amiabil, de comun acord. Vincenzo nu a mai suportat aceasta situatie”, a declarat avocata Anca Andrei.

Sursa foto: libertatea.ro


CITESTE SI:

Asa arata cel mai frumos "pom de Paste". E plin cu mii de oua colorate!
Mihaela Radulescu, data afara de la Pro TV?
Ce pregatesc vedetele pentru masa de Paste. Inspira-te din meniul lor

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare