Vedete din Romania

#casatorie #infidelitate #nasteri #vedete

Au ramas gravide de frica sa nu isi piarda iubitii

Sunt frumoase, celebre si la un pas de a pune mana pe averile celor care le contureaza viata cu un lux exorbitant.

Nu au mai avut rabdare sa fie cerute in casatorie de partenerii lor si s-au grabit sa le ofere un copil, se pare, pentru a-i pastra cat mai aproape de ele. Dupa relatii de ani de zile, in care nu au primit mult asteptatul inel de logodna , Nicoleta Luciu, Oana de la Activ, Corina si Cristina Coca au ignorat traditia si au decis sa isi lege viata de barbatul de langa ele printr-un copil.

Nicoleta Luciu va naste la Paris

Nicoleta Luciu a declarat public in numeroase randuri ca daca ar fi ceruta in casatorie de iubitul ei, Zsolt Csergo , ar accepta pe loc. Doar ca Zsolt intarzie sa faca gestul mult asteptat.

Astfel, diva a decis sa renunte la dimensiunile sale perfecte, urmand sa devina mamica, de teama sa nu isi piarda jumatatea. Acum este in luna a opta si deja si-a planificat sa nasca la Paris.

Chiar daca acestia au o relatie oficiala de cativa ani, multi sunt cei care spun ca omul de afaceri are o iubita in Ardeal, pe care nu prea o tine departe de ochii lumii, afisandu-se cu ea la brat, atunci cand merge in Miercurea Ciuc. Zsolt Csergo pare a fi o miza destul de mare pentru multe domnisoare, intrucat afacerile acestuia se ridica la peste 60 milioane de euro.

Oana de la Activ si Ovidiu Petre , relatie de cinci ani

Partea feminina a trupei Activ are o relatie de peste cinci ani cu fotbalistul Ovidiu Petre, insa clopotele de nunta intarzie sa bata. Solista si-a exprimat in nenumarate randuri, in mod public, tristetea ca nu este rasfatata de iubitul ei si ca nu prea a auzit de foarte multe ori cuvintele “te iubesc”.

Scuza a fost ca fotbalistul are simtul practic mai bine dezvoltat. Speriata de multimea de admiratoare ale lui Ovidiu, cantareata a ramas insarcinata, cu gandul sa grabeasca, poate, cursul firesc al lucrurilor. Chiar si asa, inelul de logodna inca nu si-a facut aparitia, iar data nuntii nu face inca parte din planurile viitorului apropiat.

Corina accepta infidelitatile iubitului

Cantareata Corina Ciorba se iubeste de mai bine de 10 ani cu omul de afaceri Nelu Bud, cunoscut in cercurile mondene ca Nelutu. Cei doi au o relatie moderna, in care au loc multi prieteni si prietene, pentru ca au incredere unul in celalalt, asa cum nu ezita sa declare cu fiecare ocazie.

Dar infidelitatile iubitului sau nu sunt deloc pasagere, drept urmare Corina a apelat la ultima sa speranta prin care il mai poate avea langa ea pe barbatul care i-a sponsorizat celebritatea: un copil. Chiar si acum, cand iubita sa este insarcinata, escapadele amoroase ale lui Nelutu nu au incetat, acesta fiind obisnuit sa ii fie tolerate greselile din viata intima .

Cristina asteapta ziua nuntii

A visat ca va fi mamica mai bine de doi ani, timp in care a amenajat o camera a bebelusului si a asteptat si cererea in casatorie, dar lucrurile nu se intampla intotdeauna asa cum ti le programezi.

Devenita o fire nonconformista, in urma unei relatii fara “obligatii contractuale”, a decis sa ramana insarcinata. Astfel, prezentatoarea de la postul OTV reuseste sa-l tina pe tatal copilului aproape de casa si de singuratatea sa.

"Copilul mamelor singure, sprijinul de la batranete"

Psihologul vedetelor, Ilie Marinescu, a explicat pentru cititorii Click! de ce tot mai multe femei raman insarcinate inainte de a fi cerute in casatorie.

“Multe femei sunt independente si vor libertate, astfel ca ele scapa de responsabilitatea de a apreta camasi si de a gati zilnic. Copilul le asigura un sprijin la batranete. Cel mai trist este ca o parte din ele, destul de numeroasa, isi gasesc toata afectiunea intr-un copil, atunci cand partenerul le ignora si nu le arata iubirea”.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului