Vedete din Romania

#scandal #gheorghe zamfir #aura urziceanu

Aura Urziceanu: "Zamfir s-a prostit!"

Interpreta Aura Urziceanu a repornit razboiul impotriva lui Gheorghe Zamfir . Un scandal mai vechi al celor doi, ce dateaza din 2008, a iesit din nou la suprafata, mai virulent ca niciodata.

Cu un an in urma, naistul Gheorghe Zamfir a declarat intr-o emisiune de pe OTV, ca in strainatate nu a auzit nimeni de Aura Urziceanu.

"Aura stie jazz cum stiu eu sa fac placinte ! O fi cantat ea cu Duke Ellington undeva intr-un bar si spune ca a colaborat cu acesta...", afirma pe atunci Gheorghe Zamfir. A fost insa suficient pentru a se porni un scandal de proportii.

Si daca pe atunci, solista a preferat sa se comporte ca o doamna, raspunzandu-i intr-un mod decent, acum Aura si-a luat revansa. In urma cu cateva zile , in cadrul aceleiasi emisiuni de pe OTV, interpreta de jazz a dat o replica plina de venin, transmite ziarul Libertatea.

Daca l-as fi vazut, l-as fi lovit

Zamfir"Nu m-am certat cu Zamfir si nici nu m-am intalnit cu el, pentru ca, daca l-as fi vazut, l-as fi lovit, ceea ce nu e in firea mea! Ori imbatranesti si ramai normal, ori te prostesti, in cazul lui e a doua varianta. Nu am auzit persoana care sa nu se planga de caracterul lui si e pacat! El a facut performanta cu folclorul, folosindu-se de nai, pe cand eu i-am batut pe americani cu armele lor: jazz- ul! Dar poate domnul Zamfir face placinte extraordinare si nu stiu eu!", a declarat Aura in cadrul emisiunii "Zori de zi".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare