Vedete din Romania

#monica davidescu #aurelian temisan #nastere #copil

Aurelian Temisan, despre sotia lui: "Va naste unde ii va spune doctorul sa vina sa nasca"

Nefericitul eveniment ce a avut loc la Maternitatea Giulesti , in urma caruia cinci bebelusi au murit, nu i-a speriat pe Aurelian Temisan si sotia lui, Monica Davidescu , insarcinata in opt luni.

Cantaretul a declarat pentru ziarul "ring" ca Monica va naste tot in tara, la maternitatea pe care i-o va recomanda medicul care ii supravegheaza sarcina.

"Sunt impacat ca sarcina Monicai este in regula si in parametri. Va naste unde ii va spune doctorul sa vina sa nasca, in functie de locul care va fi liber atunci. El lucreaza la mai multe saloane, adica are si salonul lui. Am refuzat sa aflam daca avem fetita sau baiat, desi doctorul stie. Am stabilit sa pastram aceasta curiozitate pana la final", a precizat Aurelian Temisan pentru "ring".

De altfel, Temisan considera ca ar trebui depasit momentul tragic petrecut la Giulesti. Dupa parerea lui, lumea ar trebui sa invete ce era de invatat din aceasta intamplare si sa mearga mai departe cu viata, ca oricum spitalul isi va relua activitatea, ca si pana acum.

"Subiectul intamplarii de la Maternitatea Giulesti pentru mine este inchis... Cred ca nicio vorba nu alina cu nimic ceea ce traiesc parintii bebelusilor. Pana la urma, spitalul se va repune pe picioare, si probabil foarte repede, pentru ca deja au inceput lucrarile de reamenajare. Va redeveni un spital normal, ca pana atunci. Din pacate, un moment de neatentie a cauzat ceea ce s-a intamplat. Asta nu inseamna ca nu va mai calca nimeni prin acel spital de acum incolo. Este un spital cu traditie, cu doctori absolut geniali, cu profesori universitari care isi vor relua munca in aceeasi formula sau poate mai putini, in functie de cine va fi gasit vinovat", este de parere Aurelian Temisan, citat de "ring".

Interpretul de muzica usoara ii sfatuieste astfel pe romani sa nu-si piarda increderea complet in spitalele autohtone si considera ca ideea nasterilor in strainatate este utopica, luand in calcul situatia financiara actuala din Romania.

"In primul rand, ne intereseaza siguranta copilului nostru. Asta nu inseamna ca romancele sa plece de regula din tara ca sa nasca. Nu e o solutie! Exact cum nu mi se pare normal sa nu mai calci intr-o maternitate in care pana atunci au fost nascuti zeci de mii de copii. Se poate intampla oriunde in lume, dar iata ca s-a intamplat la noi, iar asta dovedeste situatia deficitara prin care trec toate domeniile, dar in special sanatatea", precizeaza artistul.

Aurelian Temisian va fi unul dintre maestrii de ceremonii la Festivalului Mamaia de anul acesta, alaturi de compozitorul Horia Moculescu si de realizatoarea TVR Alexandra Velniciuc .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului