Vedete din Romania

#temisan #copil #baiat

Aurelian Temisan: Presimt ca voi avea un baiat

Unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz a anuntat marti ca va avea primul mostenitor dupa patru ani de la oficializarea relatiei. Fericirea actritei Monica Davidescu si a cantaretului Aurelian Temisan este cu atat mai mare cu cat totul decurge neasteptat de bine, iar cei doi planuiesc sa aiba mai multi copii.

Cu toate ca Aurelian a aflat ca va fi tata in prima zi de primavara, la rugamintea Monicai a pastrat totul intr-o discretie maxima.

"De 1 Martie, mi-a aratat testul de sarcina. De atunci am incercat sa tinem cat mai mult timp secret. La rugamintea Monicai, am tinut la discretia momentului", a declarat artistul pentru "ring".

Au fost precauti

Tentati din prima clipa sa-si impartaseasca bucuria cu familia si prietenii, Monica si Aurelian au preferat sa astepte o perioada... "Am fost foarte 'zgarcit' in detalii si cu familia. Surorile ei au aflat direct de la ea, fata in fata, nu prin telefon. Ceilalti au aflat mult mai tarziu, cand sarcina a devenit vizibila. Chiar si colegii de la teatru ai Monicai au aflat cand deja lucrurile erau evidente. Am vrut sa ne asiguram ca totul va fi bine si am preferat sa anuntam de-abia cand am vazut ca evolueaza bine. E vorba de precautia pe care o ai de la o anumita varsta", a spus Temisan.

Vor fi parinti la toamna

Emotionati ca dorinta lor de a avea un bebelus e pe cale sa se implineasca, urmatoarele cinci luni nici nu le vor mai simti trecand. "Daca facem un simplu calcul matematic , bebe se va naste la sfarsitul lui octombrie, inceputul lui noiembrie. Am preferat sa se afle in presa fara tam-tam, pentru ca suntem un cuplu discret. Noua ne place ca viata intima sa ramana asa", a spus artistul.

"Ramanem fideli nasilor de cununie"

In ciuda numeroaselor oferte venite din partea persoanelor publice dornice sa le crestineze copilasul, Monica si Aurelian vor sa respecte traditia. "Nasii sunt aceiasi pe care ii avem de la cununie. Ei ne sunt alaturi de 15 ani si avem o relatie absolut speciala. Nu vom avea doua, cinci sau 10 perechi de nasi. O pereche si buna. Restul vor fi invitati la petrecere", a precizat cantaretul.

"Mi-am dorit gemeni"

Sexul viitorului copil se afla de obicei la trei luni de sarcina, insa Temisan jr ii tine inca in tensiune pe parintii lui. Cantaretul a declarat insa pentru "ring" ca e mai mult decat convins ca va fi tata de baiat:

"Nu ne-am gandit ce vrem, orice ar fi, important este sa fie sanatos. Presentimentul meu este ca vom avea un baiat. inca n-a iesit la ecograf, pentru ca la ultima «sedinta foto» era foarte agitat, sarea de pe o parte pe alta si nu se putea vedea exact. Abia peste doua saptamani vom afla ce este, dar nu am nicio curiozitate. Mi-am dorit gemeni, dar stiu sigur ca nu sunt gemeni, pentru ca e o singura inimioara care bate, ceea ce este foarte in regula".

"Imi doresc un baiat, desi fetele sunt mai atasate de tati... insa nu ne oprim aici. Sunt dintr-o familie cu trei baieti, iar Monica e dintr-o familie cu trei fete. Acesta e la noi de-abia inceputul!", Aurelian Temisan

Vedetele sunt fericite ca au conceput copilul pe cale naturala.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului