Vedete din Romania

#botez #fetita #aurelian temisan

Aurelian Temisan si-a botezat fetita in secret

Cantaretul Aurelian Temisan si sotia sa, actrita Monica Davidescu, si-au botezat sambata dimineata fetita, la biserica Sf. Anton din Bucuresti, in cadrul unei ceremonii desfasurate departe de ochii curiosilor.

Fetita lui Temisan a primit numele de Dora Maria Davidescu Temisan

Monica Davidescu si Aurelian Temisan au devenit parinti pe 7 noiembrie. Fericitul eveniment i-a luat pe neasteptate pe amandoi, intrucat fetita a venit pe lume cu cateva zile mai devreme decat termenul prezis de medici, potrivit okmagazine.ro.

Aurelian Temisan a aflat vestea cea mare in timpul festivalului de la Cernavoda , la care a participat in calitate de membru al juriului.

"La nastere, fetita a avut greutatea mea, doar ca a fost mai lunga cu un centimetru decat aveam eu in urma cu 38 de ani. Micuta a primit o nota buna, dar, la cate note am dat la Cernavoda, nu mai retin. Totul a decurs fara nicio problema.”, a declarat Temisan .

monica davidescu si Aurelian Temisan  sunt impreuna de 15 ani si si-au oficializat relatia abia in 2006. Cei doi nu au ascuns faptul ca vor sa-si mareasca familia si ca vor cel putin un urmas. Visul lor a fost amanat de mai multe ori in cauza problemelor de sanatate de care s-a lovit Monica Davidescu, probleme care au impiedicat-o sa ramana insarcinata. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului