Vedete din Romania

#sarcina #farmece #adriana bahmuteanu

Bahmu crede ca si-a pierdut copilul pentru ca i s-au facut farmece

Adriana Bahmuteanu a inceput sa iasa din nou pe la emisiunile de televiziune. Si nu oricum, ci cu acuzatii: ea crede ca cineva i-a facut farmece si de aceea l-a pierdut pe fiul ei cel mic, Darius Eduard . Mai mult, Adriana afirma ca persoana care a trimis efectele magiei negre catre ea este una cu care ea a avut un conflict in acest an.

Bahmu a raspuns acestei ipoteze cu privire la existenta unor farmece care sa i se fi facutmoartea mezinului familiei Prigoana in timpul emisiunii “Un show pacatos”, de la Antena 1. Ea a spus ca i s-a intamplat sa gaseasca niste urme care au dus-o cu gandul ca i-au fost facute farmece. "Am gasit in bucataria mea niste "mosmoande". Erau noua lumanari si noua bete arse legate cu o funda rosie intr-o punga", a povestit Adriana in emisiunea lui Capatos .

Adriana a spus ca pentru ea doar credinta in Dumnezeu conteaza si ca duhovnicul la care merge i-a spus ca exista posibilitatea ca cineva sa fi incercat sa-i faca rau. Vedeta a vrut sa afle de la Capatos cine este persoana publica care i-ar fi facut farmece, insa prezentatorul nu a vrut sa-i spuna numele.

Potrivit Libertatea, printre “suspectele de serviciu” intrate in conflict cu Bahmu se numara Naomi, Andreea Tonciu , Nikita si Mihaela Radulescu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului