Vedete din Romania

# traian jr #vedete intern #elena basescu #showbiz

Baietelul Elenei Basescu, de nerecunoscut! Cu cine seamana?

Ambii copii ai Elenei Basescu, Sofia Anais - 3 ani - si Traian Jr - 11 luni - au ochii albastri ca ai celebrului lor bunic, fostul presedinte al Romaniei. Ieri, Elena Basescu a publicat o fotografie cu fiul ei, care la inceputul anului 2016 va implini un an. Micutul seamana din ce in ce mai mult cu bunicul sau!


„Traian Junior s-a intalnit pentru prima data in viata sa cu Mos Craciun, pe care l-a si tras putin de barba. Evenimentul a avut loc cu ocazia impodobirii bradului de catre colegii de la Miscarea Populara Sector 1, care au dovedit, si prin acest eveniment, ca sunt o mare familie”, a scris Elena Basescu pe Facebook.

In fotografiile postate se poate observa ca mezina familiei Basescu a "sters"  de pe trupul sau orice urma lasata de cea de-a doua sarcina, afisand o silueta de invidiat. Secretul ar putea sta in faptul ca se ocupa personal de copii, cu spirjinul parintilor sai, declarand in nenumrate randuri ca refuza ideea de bona.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare