Vedete din Romania

#noaptea tarziu #virgin radio #matinal

Baietii de la Noaptea Tarziu au propria emisiune la radio

Cuza, Emi si Cucu, vloggerii care parodiaza hit-uri la "Noaptea Tarziu" au propria emisiune radio. De luni pana vineri ii vei putea asculta la matinalul Virgin Radio alaturi de Andreea Remetan si Lucian Popescu.

Prima lor emisiune la care au fost prezentatori de radio a avut loc luni dimineata si s-a desfasurat foarte bine. Inca din prima zi, baietii i-au impresionat pe cei de la Virgin Radio si pe ascultatori cu Oda Virgin, au vorbit despre cel mai emotionant moment trait in ultima vreme si au jucat "Am/N-am".

"Am mai fost invitati la radio sau la TV, dar niciodata nu am fost prezentatori. Este o experienta placuta si speram ca ascultatorii sa fie multumiti de prestatia noastra. Ne auzim pe Virgin Radio, de la ora 08.00 pana la ora 11.00, pentru ca aici este locul in care ne petrecem diminetile pana vineri", au spus baietii de la Noaptea Tarziu.

Experienta de la Virgin Radio vine la o saptamana dupa ce baietii au lansat parodia "Friendzone" (cover Edward Sanda feat. Ioana Ignat - Doar pe a ta). La sfarsitul acestei saptamani, Noaptea Tarziu va lansa o noua parodie.

Cuza, Emi si Cucu, asa cum sunt cunoscuti in mediul online, formeaza proiectul Noaptea Tarziu. In cei trei ani de activitate, Noaptea Tarziu a depasit pe pagina de YouTube un milion de abonati si 300 de milioane de vizualizari. Aceste cifre au fost realizate datorita celor 200 de clipuri postate, dintre care aproximativ 100 sunt parodii. Cel mai vizualizat videoclip de pe canalul de YouTube al baietilor de la Noaptea Tarziu este "Sunt un cocalar", care a adunat peste 26 de milioane de vizualizari. In plus, peste 80 de clipuri depasesc un milion de vizualizari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare