Vedete din Romania

#laurentiu cazan #cristi borcea #copii vedete #copii nelegitimi #Adrian Paduraru

Barbati celebri din Romania care refuza sa admita ca au copii din flori

Greselile trecutului unor vedete din Romania ies la iveala exact cand se asteapta mai putin. Cativa barbati celebri s-au trezit peste noapte cu foste iubite ciocanindu-le la usa pentru a-i anunta ca au mostenitori din flori. In ciuda refuzurilor constante de a recunoaste paternitatea copiilor, unii barbati celebri din showbizul romanesc s-au vazut pusi in fata faptului implinit si au fost nevoiti sa accepte, mai mult sau mai putin oficial, ca sunt tatici fara voie.

Cristi Borcea

Cristi Borcea revine pe prima pagina a tabloidelor cu un nou scandal, in care este acuzat ca nu si-a recunoscut un copil din flori. Viata fostului patron dinamovist a luat o intorsatura la care nu se astepta. De la viata linistita de familie, pe care si-a format-o cu Alina Vidican, Borcea este bantuit acum doar de probleme.

Cu "Dosarul transferurilor" in curs de derulare, in care risca sa fie incarcerat, fostul sef al echipei de fotbal Dinamo va fi tarat prin tribunale si de o fosta iubita, care sustine ca are impreuna cu acesta o fetita de 7 ani, pe care barbatul nu vrea sa o recunoasca.

Nu este prima data cand femeia il ameninta cu judecata. Dupa ce, in 2007, a incercat sa stabileasca paternitatea fiicei sale, femeia a renuntat la pretentii dupa o presupusa intelegere cu fostul finantator al clubului Dinamo. Acum, fosta partenera a lui Borcea s-a razgandit si este hotarata sa-l cheme din nou in instanta, pentru a stabili paternitatea fetitei si a-si cere drepturile care i se cuvin.

Cristi Borcea este tatal a patru copii, trei din casatoria cu Mihaela, de care s-a despartit in 2011, si unul cu actuala sa sotie, Alina, care i-a daruit un baietel. Se pare insa ca numarul mostenitorilor nu se limiteaza la atat, ci este in continua crestere.



Laurentiu Cazan

Laurentiu Cazan este o alta vedeta din Romania care a refuzat cu orice pret ideea de a-si recunoaste baietelul pe care-l are impreuna cu fosta sa iubita, Claudia Voicila. Timp de 7 ani, fosta iubita a artistului a incercat prin toate formele sa-i demonstreze acestuia ca este tatal baietelului care, in prezent, are 14 ani, insa nimic nu a reusit sa inmoaie inima cantaretului.

Dupa multiple insistente si numeroase dovezi, Cazan s-a lasat induplecat si, recent, a fost de acord sa se intalneasca cu baietelul si sa petreaca ceva timp impreuna, dar fara a avea vreun gand sa-si reconsidere pozitia si sa recunoasca, oficial, paternitatea lui.

Adrian Paduraru

Adrian Paduraru, sarmantul actor care a facut furori printre tinere cu rolul din filmul "Declaratie de Dragoste", s-a ales si cu un mostenitor in urma aventurilor tineretii, insa nici in ruptul capului nu doreste sa-l recunoasca.

Actorul are un baietel din flori, in varsta de 6 ani, impreuna cu Silvia Lungeanu, o cantareata de romante, cu care a avut o relatie de opt luni.

Desi a fost purtat prin tribunale ani in sir de catre fosta sa iubita, iar instanta i-a dat castig de cauza solistei, la sfarsitul lui 2013, barbatul pare sa fie de neinduplecat la ideea de a stabili o relatie cu baietelul si de a-l recunoaste in acte.

Indiferent ca vrea sau nu sa faca parte din viata baietelului, actorul va fi nevoit sa plateasca pensie alimentara acestuia, potrivit deciziei instantei.

Citeste si:

Nicolas Cage inchide circulatia pe Autostrada A3

Vesti din ce in ce mai proaste despre Michael Schumacher: "Nu se stie daca va supravietui"



Sursa foto: Fetedemase.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului