Vedete din Romania

#tudor chirila #calin goia #showbiz #vocea romaniei #vedete intern #jurat Vocea Romaniei

"Bataie" intre vedete pe un loc in juriul "Vocea Romaniei"

Doua vedete se afla in negocieri cu Pro TV pentru a ocupa scaunul de jurat lasat liber de Horia Brenciu. Tudor Chirila si Calin Goia sunt doua dintre variantele luate in calcul.

Loredana, Smiley si Marius Moga sunt artistii care au ramas in juriul concursului, dupa ce Horia Brenciu a plecat la televiziunea concurenta. Iar acum se cauta un al patrulea jurat si asta pentru ca preselectiile pentru urmatorul sezon trebuie sa inceapa.

Sursa foto: dcnews.ro

Printre cei contactati de oficialii Pro TV se numara Tudor Chirila, insa negocierile cu el se pare ca nu sunt deloc simple. "Am primit un telefon legat de «Vocea Romaniei», dar nu am apucat sa ma gandesc la asta. Oricum, din cate am inteles, sunt in discutii cu mai multi artisti", a declarat Chirila pentru paginademedia.ro. In plus, programul incarcat al artistului, care este si actor la Teatrul de Comedie, i-a facut pe sefii postului sa continue cautarile.

Sursa foto: ziuaveche.ro

Astfel, ei au ajuns la un alt artist, Calin Goia. "Tudor nu a semnat inca contractul, iar sefii de la PRO s-au saturat sa tot fie amanati, asa ca au luat legatura cu Goia. Au vrut pe cineva care sa aiba cam acelasi profil cu Tudor Chirila si care sa aiba mare priza la public. Nu vor pe cineva cu experienta in televiziune", a povestit o sursa din Pro TV pentru WOWbiz.ro.

CITESTE SI:

Adevarul iese la iveala. Din vina lui s-a despartit Andreea Balan de Keo!

Sursa foto: radardemedia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare