Vedete din Romania

#Bebe Cotimanis inlocuit #show talente #andi moisescu #florin calinescu #romanii au talent #andra

Bebe Cotimanis, “eliminat” la “Romanii au talent”. Va fi inlocuit de Floriiin Calinescu!

 Bebe Cotimanis ii va ceda scaunul de jurat lui Florin Calinescu la Romanii au talent incepand de sezonul urmator. Motivul? Juratul actual era prea “cuminte”, spre deosebire de Mihaela Radulescu, care isca controverse la fiecare aparitie. 

Dupa 14 de ani, Florin Calinescu se intoarce in Pro TV, post pe care l-a parasit in 2001, din cauza ca nu a vrut sa fie coleg cu Adrian Paunescu, dupa cum dezvaluia Doina Gradea, fosta asistenta a lui Adrian Sarbu in august.

“A parasit PRO TV in 2001 din cauza principiilor lui. Nu a acceptat pur si simplu sa fie coleg la PRO TV cu Adrian Paunescu care avea si el emisiune pe atunci. Nu putea sa inteleaga dincolo de intelegerea lui a lucrurilor si a evenimentelor. Si-a lasat PRO TV cu tristeste si cu speranta ca el oriunde s-ar duce va fi la fel de mare”.

Ce spune Mihaela Radulescu


Mihaela Radulescu este convinsa ca show-ul de talente va fi cel putin la fel de interesant si cu Florin Calinescu, desi recunoaste ca regreta plecarea lui Cotimanis.

"Imi pare tare rau ca Bebe nu mai e cu noi. E o noua provocare si pentru jurati si pentru concurenti. Chiar si pentru prezentatori si public! Va fi un sezon interesant si nu pot decat sa ma bucur ca facem echipa! Mi-era dor de Florin pe ecran. Si sunt convinsa ca nu doar mie”, a declarat diva de la Monaco

Care este explicatia oficiala

„A contribuit din plin la descoperirea talentelor si a mizat de fiecare data pe emotia pe care concurentii au reusit sa o transmita. in perioada urmatoare, actorul se va dedica proiectelor de televiziune si teatru in care este implicat”, a fost explicatia oficiala a trustului PRO privind “eliminarea” lui Bebe Cotimanis.

Se pare insa ca au existat cateva motive intemeiate pentru care a fost preferat Florin Calinescu in locul lui Cotimanis. Producatorii emisiunii aveau nevoie de un "bum" mediatic si cel "sacrificat" a fost actorul.

"Andra si Andi Moisescu nu puteau fi inlocuiti, intrucat sunt de la inceput in juriul emisiunii si au parte de o popularitate mare. Mihaela Radulescu a fost oprita pentru ca starneste controverse si produce implicit audienta, iar cel care a ramas a fost Cotimanis”, a povestit o sursa credibila pentru Libertatea.ro.

"Pe Cotimanis l-a costat faptul ca a stat prea “in banca sa”. Ca notorietate nu s-a putut lupta cu Raduleasca si va ramane in trustul PRO, dar nu ca jurat la 'Romanii au talent'".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare