Vedete din Romania

#bebeluse #oana delia #cronica carcotasilor

Bebelusele carcotasilor, la cutite in spatele scenei

Bebelusele de la Cronica Carcotasilor par sa nu mai aiba viata buna impreuna. Unele surse din cadrul Prima TV sustin ca Oana si Delia au ajuns din cele mai bune prietene, cele mai mari dusmance, scrie Atac.

Si totul se pare ca ar fi pornit inca de vara trecuta , cand era vorba ca Delia sa realizeze incepand din toamna o emisiune, singura, fara colega sa care a invatat-o sa danseze.

La vremea respectiva, blondina, cea care face si coregrafia momentelor de dans din emisiunea carcotasilor a facut un scandal monstru . Si asta dupa cum spun unii colegi, pentru ca ea se credea indreptatita sa fie promovata deoarece avea vechime mai mare si era ceva mai mult decat o simpla dansatoare , asa cum este Delia. Scandalul iscat intre ele a facut ca cei din conducerea Prima TV sa se razgandeasca in privinta promovari Deliei.

Oana vrea s-o elimine pe Delia din emisiunea carcotasilor Cu toate ca lucrurile revenisera la normal, Oana nu a reusit sa isi ascunda ranchiuna fata de mult mai tanara sa colega. Se pare ca in aceasta iarna s-a iscat din nou o samanta de scandal. La realizarea celui mai nou spot de promovare a televiziunii, Oanei i s-a parut ca Delia este prea mult bagata in fata.

Mai mult, surse din cadrul televiziunii au spus ca blondina carcotasilor aproape ca a facut o criza de nervi cand a vazut un jingle de promovare in care aparea doar frumoasa Delia. Cei care stau prin preajma lor spun ca fosta balerina are de gand sa i-o plateasca, incercand incet-incet sa o elimine din emisiunea carcotasilor si sa o inlocuiasca cu o trupa de dansatoare profesioniste.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare