Vedete din Romania

#blog #mihai bendeac #serban huidu

Bendeac si Huidu se razboiesc pe bloguri: "Bai Nea Serbane, amantele tale ce mai zic?"

Mihai Bendeac si Serban Huidu s-au atacat violent pe bloguri, pana au ajuns la acuzatii de ordin personal.

Totul a inceput atunci cand carcotasul a lansat un atac impotriva blogului lui Bendeac, criticand faptul ca fostul actor de la "Mondenii" a scris despre intrebarea prieteni lui "De ce e rahatul maro?".

"Asadar, una dintre multiplele iubite ale lui Bendeac, are o intrebare existentiala la care ar fi stiut raspunsul, daca era atenta la biologie in clasa a-6-a! Ce e mai grav ca la existentiala framantare "de ce e rahatul maro". Bendeac primeste o groaza de raspunsuri documentate pe Google si Wikipedia ", a scris Huidu pe blog.

"CUM ITI PERMITI TU S-O JIGNESTI PE PRIETENA MEA?! EXISTA CEVA MAI JOSNIC? IN PRIMUL RAND CA ESTE MAI INTELIGENTA DECAT TINE SI, IN AL DOILEA RAND, FATA ASTA A FOST, LA UN MOMENT DAT, LA UN CAMPIONAT EUROPEAN DE JUNIOARE, UNDE A AJUNS CU ECHIPA NATIONALA PANA IN FINALA, DESEMNATA CEA MAI BUNA EXTREMA DIN EUROPA. PAI TU SI DACA ESTI IN ACEEASI CAMERA DOAR CU GAINUSA TOT NU ESTI CEL MAI BUN. SI IN AFARA DE ASTA, DACA TE-AI EXPRIMA ASTFEL FATA DE PARTENERA MEA DE FATA CU MINE TE-AS BATE PANA TE-AS LASA LAT!", a raspuns Mihai Bendeac furios pe blog.

"Bai nea Serbane, amantele tale ce mai zic, ce te mai intreaba...?", a adaugat vedeta show-ului "In puii mei".

Huidu i-a raspuns lui Bendeac tot pe blog. El a negat ca i-ar fi jignit iubita si a vrut sa clarifice acuzatiile de infidelitate .

Serban Huidu"Pe prietena ta, matalutza ai facut-o de rahat, cand te-ai gandit sa-i publici dilema fecaliana stiind ca va fi preluata a doua zi de toate ziarele. Apropos de prietene: Insinuezi ca asa avea amante (alta dovada de "barbatie"). Oi avea n-oi avea, da’ pana la proba contrarie, nu pe mine m-au fotografiat tabloidele in toate combinatiile posibile, cu diverse domnisoare in multiple paduri si "asezaminte culturale" din boscheti. E si asta un stil de promovare, dar nici chiar in halul asta. Chiar? Prietena ta cum se simte fiind a 'nspea in 2 ani de glorie mediatica?", i-a raspuns Serban Huidu.

In cele din urma, Bendeac a lamurit faptul ca atacul lui bazat pe "amante" nu era bazat pe nimic adevarat.

"HABAR N-AM DACA ARE SAU N-ARE!!! Daca are sa-i traiasca (si sa dea si la altii...), daca n-are... nici sa nu-i trebuiasca. Prin mentiunea respectiva, incercam sa-i arat ca si eu as putea sa-i jignesc partenera", a completat Bendeac pe blog.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare