Vedete din Romania

#mihai bendeac #blog #fantezii

Bendeac viseaza la femei mature

Mihai Bendeac si-a marturisit pe blog atractia pentru femei mature. Fostul lider al trupei "Mondenii" a alcatuit un top 10 al femeilor peste 35-40 de ani care ii starnesc pasiune.

Pe lista lui Bendeac se gasesc femei de cariera si mame, femei din showbiz si politica, care au in comun modul in care se ingrijesc, inteligenta si o personalitate puternica .

Preferata lui Mihai este Dana Sota , specialista in ingrijire si frumusete, despre care el suspina "Macar de mi-ar da voie sa-i fac curat in casa".

Urmatoarele locuri in top sunt ocupate de milionara Camelia Sucu si Dana Savuica. Loredana si Luminita Anghel sunt Cantaretele care i-au atras atentia lui Bendeac mai ales prin corp, dar si prin energie.

Bendeac este atras si de femeile din politica. Magda Bistriceanu, Elena Udrea si Adriana Saftoiu sunt apreciate de Bendeac pentru aspectul fizic si pentru personalitate.

Un loc in top il ocupa si Mihaela Radulescu. "Energia si tonusul unei gagici de 23 de ani se impleteste cu trupul unei dansatoare de 25 de ani si experienta unei femei mature", scrie Bendeac pe blog.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului