Vedete din Romania

Benone Sinulescu agresat pe aeroport

Solistul a avut parte de un incident extrem de neplacut luni seara, pe aeroportul Baneasa , la intoarcerea de la un concert din Italia. Dupa ce a fost impins violent de unul dintre angajatii aeroportului, Benone a ajuns la camera de garda a spitalului Militar, avand tensiunea 22 cu 11, relateaza Click. Acum puteam sa fiu mort. Nu este posibil sa te comporti asa cu un om de 70 de ani , a declarat Nea Beni.

Primire neplacuta

Cantaretul a avut parte de o primire nu tocmai calduroasa din partea lui Daniel Voicu, angajat al firmei Romanian Airport Services, care-si desfasoara activitatea in aeroportul Baneasa. Pentru ca artistul nu-si gasea tichetul de bagaje, Daniel Voicu a devenit . Era un mucos, pana-n 30 de ani, cu o figura infernala, de pe vremea lui Hitler. M-a oprit exact pe mine, om batran la 70 de ani, in loc sa se ia de doi italieni din fata mea care aveau mutre mult mai dubioase. Ce-o fi zis? "Lasa ca le arat eu artistilor astora!”, a povestit muzicianul. Pentru ca a intervenit in incident, angajatul aeroportului l-a bruscat si pe violonistul lui Ducu Bertzi .

Depune plangere

Conflictul s-a stins dupa ce artistul si-a gasit tichetul ratacit prin buzunare. Imediat dupa disputa, nea Beni a fost dus de impresarul sau, Dan Maciuca, la spitalul Militar, unde i s-a luat tensiunea. Azi puteam sa fiu mort din cauza acelui nenorocit. Am avut tensiunea 22 cu 11, mi-au facut o injectie sa ma calmez. Azi voi depune plangere la Politie impotriva acestui agresor, a mai marturisit Nea Beni. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare