Vedete din Romania

#gaina Iulia Albu #gaina Beyonce #vedete intern #iulia albu #showbiz #beyonce

Beyonce, cu gaina la subrat ca Iulia Albu. Romanca se umfla in pene!

In ultimul al revistei "Beat", Beyonce apare intr-un pictorial incendiar si cu o gaina la subrat, dupa modelul autohton al Iuliei Albu.

Iulia Albu este, pana la aceasta ora, singura personalitate/fashion editor/fashion icon/artist vizual din lume care este a modificat radical pozitia gainii ca simbol in cultura pop, ducand-o la un cu totul alt nivel si oferindu-i cu o cu totul alta conotatie de pana acum.

“Este o implinire pentru mine ca artist faptul ca imediat dupa lansarea proiectului meu atat de multe case de moda, vedete internationale, publicatii straine dedicate modei, dar nu numai, au adoptat acest concept si au decis sa-l promoveze intr-o maniera neasteptat de agresiva. Este deranjant insa pentru mine, si sunt sigura ca pentru toti romanii, faptul ca aceste lucruri nu sunt creditate corespunzator celor carora le apartin, mai ales in acest moment in care Romania nu are o imagine externa foarte onoranta.

De altfel, echipa lui Beyonce, cat si a altor artisti, precum si nenumarate publicatii internationale si oameni care lucreaza in moda, sunt foarte la curent cu evolutia mea, fapt demonstrat si de publicarea in anul 2013 de catre Vogue Italia a unui pictorial semnat de mine in calitate de fashion editor.

Intamplator, sau cel mai probabil nu, revista Vogue publica in aceasta luna, octombrie 2015, un pictorial cu pasari, printre care si gaini, asortate la tinutele modelelor”, a spus Iulia Albu pentru Kfetele.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare