Vedete din Romania

#bianca dragusanu #catalin botezatu #adrian cristea #despartire

Bianca a iesit cu Cristea. L-a invitat si pe Bote!

La doar cateva zile de la despartirea de Bote , Bianca Dragusanu a fost surprinsa de paparazzi Cancan in parc cu fotbalistul Adrian Cristea.

Blonda a precizat insa in emisiunea lui Dan Capatos ca nu este nimic intre ea si dinamovist, intalnirea dintre cei doi fiind stabilita doar pentru a discuta intreaga situatie din cauza careia aceasta s-a despartit de iubitul ei, Catalin Botezatu.

Bianca sustine ca l-a invitat si pe designer pentru a explica si Cristea despre ce a fost vorba atunci cand paparazzi de la Cancan i-au surprins pe cei doi in apartamentul fotbalistului. Insa, potrivit spuselor Biancai, acesta nu a acceptat invitatia, ca atare ca frumoasa blonda a luat masa numai in compania dinamovistului.

"Nu e nimic intre noi, o sa vin cu el la emisiune cand va fi ceva intre noi. Am luat restaurant si urma sa vina si Catalin ca sa stabilim exact lucrurile. Nu am reusit sa-l conving sa vina. Cristea m-a sunat si am stabilit de comun acord sa ne vedem si a ramas sa-l convig pe Catalin sa vina la o intalnire cu toti trei", a marturisit Bianca Dragusanu in emisiunea luiCapatos.

Bote a ajuns la spital

Ieri dupa-amiaza, dupa antrenamentele de la „Dansez pentru tine”, Catalin Botezatu a ajuns la spital. Se pare ca designerul are probleme serioase de sanatate . Zilele trecute, acesta a acuzat dureri insuportabile la genunchi, motiv pentru care echipa de medici de la „Dansez pentru tine” l-au trimis la spital, la Elias.

In urma unor analize amanuntite, diagnosticul a fost „ inflamare acuta a ligamentelor”. Lui Bote i-a fost interzis efortul sustinut in perioada imediat urmatoare. In situatia in care se afla, designerul ar putea fi eliminat din concurs.

Citeste si:

Botezatu: "O calc in picioare pe Bianca daca o mai vad"

Bote: "Bianca nu m ai exista pentru mine!". Blonda a lesinat!

Blonda lui Bote umbla noaptea prin hoteluri

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului