Vedete din Romania

#bataie #bianca dragusanu #catalin botezatu

Bianca: "Bote mi-a dat doua palme, a dat cu mine de usa"

Suparat foc pe Bianca, Bote a batut-o! Blonda a primit doua palme de la Catalin si s-a ales cu cateva vanatai si un dinte fisurat.

Bianca dragusanu a povestit la "Un Show Pacatos" cum, duminica noapte, Bote a agresat-o. La sfarsit, fosta iubita a lui Bote a declarat ca a meritat "corectia". Creatorul de moda si-a recunoscut fapta.

"A avut loc un mic incident. Catalin s-a enervat din cauza aparitiilor mele in presa din ultima vreme. A intrat la mine in casa la ora 1 noaptea. Are cheile de la apartamentul unde am stat si unde stau. A intrat in casa, era furios, mi-a aruncat un teanc de ziare in fata si a inceput sa-mi reproseze diferite lucruri", a povestit Bianca.

Motivul furiei lui Bote sunt aparitiile Biancai in presa de scandal. Asocierea cu Adrian Cristea nu a fost iertata, chiar daca blonda sustine ca l-a folosit pentru a-l face gelos pe Catalin. Mai mult, creatorul de moda a vazut o filmare cu Bianca dezbracata, care a intrat in posesia reporterilor Cancan, despre care se crede ca i-ar apartine dinamovistului.

"Mi-a dat doua palme, a dat cu mine de usa si asta a fost tot. A intrat in casa, m-a izbit de usa, incat a sarit usa din perete si mi-a dat doua palme. De aia nu am venit ieri la emisiune. Usa este si acum scoasa din perete. M-a imbrancit si a dat cu mine in usa. Mi s-a fisurat un dinte", a mai spus Bianca, care s-a ales cu cateva vanatai din incident.

Blonda a povestit ca si-a reparat in doar 40 de minute dintele la dentist, iar vanataile si le-a ascuns cu o tinuta mai putin sexy. Ea a recunoscut si ca mama ei i-a spus ca merita agresiunea din partea lui Bote.

"Catalin nu e suparat din cauza lui Cristea pe mine. Cristea e doar o victima fara voia lui si fara voia mea. Pur si simplu, asta se intampla. Asta e viata mea haotica. El nu are nicio vina pentru ce i se intampla si pentru ce mi se intampla. Singura vinovata in aceasta ecuatie sunt eu", a incheiat Bianca.

Apropiatii lui Botezatu, Mihai Albu si Rita Muresan, au intervenit telefonic in timpul emisiunii "Un show pacatos" pentru a-i lua apararea. Cei Doi au explicat ca designerul nu este deloc violent si probabil a fost scos din minti de furie sau provocat daca a lovit-o pe fosta iubita.

 

Citeste si

Bote: "Am imbrancit-o, dar nu am batut-o pe Bianca"

Bote: "Bianca e o femeie de doi lei, fara creier"

Bianca vrea sa-l faca gelos pe Bote. Catalin: "E doar o tura a unui pion"

Bianca: "Nu dau jos verigheta de la Catalin". Bote: "Nu o voi ierta toata viata"
 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare